Jump to content
Comunitatea noastra are nevoie de DESIGNERI! Va asteptam in zona GFX!

SuperHori

Administrator
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SuperHori

  Afiliere Friday

  Aveti la dispozitie o luna sa adaugati portul 25565 sau DNS-ul se anuleaza!
 2. SuperHori

  Afiliere Friday

  De la mine aveti PRO Momentan ce am gasit pe server si poate fi modificat: - Accesul la comanda /warp (Rezolvati) - Puteti da acces jucatorilor la Enchanturile, Avilurile si Ender Chesturile din spawn (Daca doriti) - Pe semnele din spawn ati putea adauga pretul la kituri sau grade (Daca doriti) - Adaugati regiune pe tot spawnul, nu numai in zona cu holograme. - Aici se poate adauga site-ul comunitatii: https://imgur.com/Od0a9I8 - Blocati comanda: https://imgur.com/nZ777JW Daca veti fi acceptati in comunitate, aveti la dispozitie o luna sa schimbati portul din 25569 in 25565.
 3. SuperHori

  Fazan

  ieftineață
 4. SuperHori

  Afiliere Light

  PRO Cateva sfaturi pe care le poti lua in considerare daca vrei. Incearca sa mai adaugi si alte culori pe labga acel albastru deschis (ex: &e &7 &c &f) De asemenea, la holograma ai putea face mici modificari (prea albastra) Incearca ca la comanda /donatii sa faci ceva de genu (exemplu) &bUltra &7- &f2 Euro Sper sa ti cont de sfaturile pe care ti le-am dat. Asteptam votul celuilalt Fondator si vedem daca o sa primesti DNS-ul.
 5. SuperHori

  [Model] Cerere Afiliere

  [Model] Cerere Afiliere Nume fondatori: Discord Fondatori: Ip server: Port: Sloturi: Hosting: De cat timp e deschis serverul?: Dns dorit: Link Minecraft-Mp: Categorii pe forum: Ce sectiuni doresti pe forum: Informatii suplimentare Server-ul trebuie sa fie hostat la o firma care ofera servicii profesionale de hosting. Nu acceptam Server.Pro sau alte companii care ofera hosting gratuit. Server-ul trebuie sa contina portul 25565. Server-ul trebuie deschis de minim 1 saptamana. Acesta trebuie sa aiba minim 30 de sloturi.
 6. SuperHori

  [Model] Prezentare

  [Model] Prezentare Nume: Nume din joc: Varsta: Jocuri preferate: Pasiuni/Hobby: Descrie-te in cateva cuvinte: Unde ai aflat de OrbitNetwork: